Is mijn huis geschikt voor mijn oude dag?

Datum: 13-10-2013

Informatieve bijeenkomst, bedoeld voor iedereen die hier belangstelling voor heeft en zal plaatsvinden op woensdag 23 oktober in de PX in Volendam en op woensdag 30 oktober in de Singel Edam. Tijd: 14 tot 15 uur.

Aan de leden van de Seniorenraad Edam-Volendam,

Geachte heer, mevrouw,

Wij willen u graag laten weten dat Wonen,Zorg en Welzijn i.s.m. de Evean Ledenvereniging en Buurt-en Clubhuis de Singel Edam, een informatieve bijeenkomst organiseren, met het thema ” is mijn huis geschikt voor mijn oude dag?”

De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die hier belangstelling voor heeft en zal plaatsvinden op woensdag 23 oktober in de PX in Volendam en op woensdag 30 oktober in de Singel Edam. Tijd: 14 tot 15 uur.

U bent bij deze van harte uitgenodigd om de bijeenkomst bij te wonen. Heeft u voor ons nog adviezen of tips, of wilt u meer informatie over deze bijeenkomsten kunt u contact opnemen met ondergetekende.

Wij stellen het ook zeer op prijs als u uw achterban alvast op de hoogte wilt stellen van deze bijeenkomsten. Wij hopen dat wij u (of een van u) mogen verwelkomen op een van deze middagen.

Met vriendelijke groet,

Rennie Groot

Adviseur Wonen, Zorg en Welzijn

Meerwijk Bibliotheek

Dijkgraaf Poschlaan 8

1135 GP Edam-Volendam