Rolstoelpool 2

Datum: 12-04-2013

Flyer inzake rolstoelpool

 

De Rolstoelpool!

Het is voor iedere inwoner van de gemeente Edam- Volendam, die slecht ter been is en af en toe een rolstoel wil gebruiken, voortaan mogelijk om voor maximaal 3 dagen een rolstoel te lenen! Met een rolstoel uit de ‘rolstoelpool’ kan er toch een middagje worden gewinkeld of wordt het mogelijk om een dagje op pad te gaan met de (klein) kinderen.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Het is de bedoeling dat de rolstoel vooraf gereserveerd wordt. Dit kan bij de receptie van het desbetreffende verzorgingshuis. De rolstoel kan maximaal 3 dagen worden geleend op vertoon van een identiteitsbewijs. Bij het ophalen dient een gebruikersovereenkomst te worden getekend.

 

Wat kost het?

Voor het lenen van een rolstoel moet € 50,- borg worden betaald. Deze borg dient vooraf contant te worden betaald aan de receptie van het verzorgingshuis. Indien de rolstoel binnen de afgesproken termijn en in goede staat wordt geretourneerd, dan wordt de betaalde borg teruggegeven. Als de rolstoel, zonder tegenbericht en niet op de afgesproken datum wordt ingeleverd, moet er € 10,- leenvergoeding per dag worden betaald.

 

Informatie en reserveren

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met de receptie van het verzorgingshuis.

St. Nicolaashof: (0299) 398 200

De receptie (ingang Gouwzee) is alle dagen geopend van 07:30 uur tot 21:00 uur.

De Meermin: (0299) 392 500

De receptie is op werkdagen geopend van 08:30 uur tot 17:00 uur. In het weekend van 10:00 uur tot 13:00 uur.