Afscheid Cees de Boer

Datum: 16-01-2018

Cees had vorig jaar al laten doorschemeren dat hij binnen niet al te lange tijd uit de seniorenraad wilde stappen. Dit jaar werd hij plotseling geconfronteerd met een levensgevaarlijke aandoening in de aorta. Gelukkig werd het niet fataal en kon chirurgisch ingrijpen in het ziekenhuis hem weer op de been helpen. Het genezingsproces gaat echter langzaam en Cees ervaart dagelijks dat een mens niet te veel van zijn lichaam kan vergen.

Voor Cees is het nu duidelijk dat hij het veel kalmer aan moet gaan doen. Het ligt niet in zijn aard om zijn vrijwilligerswerk op een laag pitje te zetten. Hij heeft zich tot nu toe altijd voor 100 procent ingezet.

Hij heeft een belangrijke rol gespeeld in de seniorenraad. Ongeëvenaard was zijn inbreng ( zowel inhoudelijk als tekstueel ) bij onze advisering aan de gemeente voor wat betreft diverse beleidsvoornemens. Een belangrijke rol heeft hij ook gespeeld bij de totstandkoming van de Koepel Sociaal Domein.

Voor de werkgroep Zorg en Welzijn was hij een geweldige secretaris. Zijn vertrek daar is een ernstige aderlating. Wij zullen hem missen.

Wij zullen proberen door te gaan met wat Cees ter harte gaat: het behartigen van de belangen van de senioren.

Cees bedankt. Wij wensen jou en je vrouw Cisca het allerbeste, de broodnodige rust en volledige beterschap.